«Ξεμπούκωσε» η Ρεάλ

Η Βαγεκάνο... πλήρωσε το μάρμαρο για τις δύο τελευταίες «γκέλες» της Ρεάλ στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Αυτή τη φορά το αριθμητικό μειονέκτημα δεν επηρέασε τους «μερένχες», που συνέτριψαν με 6-2 τη Ράγιο και πανηγύρισαν την τρίτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Βαγεκάνο… πλήρωσε το μάρμαρο για τις δύο τελευταίες «γκέλες» της Ρεάλ στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Αυτή τη φορά το αριθμητικό μειονέκτημα δεν επηρέασε τους «μερένχες», που συνέτριψαν με 6-2 τη Ράγιο και πανηγύρισαν την τρίτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
 
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με τον Μίτσου. Η Ρεάλ έφερε τα πάνω-κάτω με γκολ των Ρονάλντο (38′, 51′ πεν.) και Ιγκουαΐν (45′), αλλά το δεύτερο τέρμα του Μίτσου στο 55′ και η αποβολή του Ντι Μαρία στο 56′ έβαλαν και πάλι τη Βαγεκάνο στο παιχνίδι.
 
Θεωρητικά τουλάχιστον, διότι στην πράξη η Ρεάλ φάνηκε πολύ σκληρή για να… πεθάνει και με ακόμη τρία γκολ έφτασε στο εμφατικό 6-2, το οποίο διαμορφώθηκε με γκολ των Βαράν (67′), Μπενζεμά (73′) και του Ρονάλντο που ολοκλήρωσε το χατ τρικ στο 84′.
 
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Αλμπιόλ, Μαρσέλο, Βαράν, Κακά (59′ Κεντίρα), Αλόνσο, Λ. Ντιαρά (29′ Οζίλ), Ντι Μαρία, Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (59′ Μπενζεμά)
ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Χιμένεθ, Κασάδο, Φιγκέρας, Τίτο, Μοβίγια, Φουέγο, Μίτσου (70′ Τρασόρας), Αρίμπας, Ταμούδο (57′ Ντελίμπασιτς), Πίτι (68′ Πατσέκο), Μπανγκουρά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.