Ντεμόλ: «Ήμασταν άτυχοι» (vid)

Στην τύχη που δεν ήταν με το μέρος του ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό στάθηκε Στέφαν Ντεμόλ με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αμέσως μετά τη λήξη του ματς.

Στην τύχη που δεν ήταν με το μέρος του ΠΑΣ Γιάννινα στo παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στάθηκε ο Στέφαν Ντεμόλ με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αμέσως μετά τη λήξη του ματς. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών τόνισε πως παρακολούθησε ένα από τα καλύτερα ματς του πρωταθλήματος ενώ σχολίασε πως η ομάδα του μπορεί να παίξει έτσι και στη συνέχεια.

«Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω στο πρωτάθλημα και από τις δυο ομάδες. Οι δύο ομάδες έχουν δείξει ότι έχουν ίδια ποιότητα και μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή τη φιλοσοφία και αυτή την ψυχολογία στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Μπορούμε να παίξουμε έτσι και στη συνέχεια, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικούμε τη νίκη χωρίς να χάνουμε τόσες ευκαιρίες», τόνισε ο Ντεμόλ.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το ποδόσφαιρο είναι όμορφο και το είδαμε και ότι έγινε στο παρελθόν έχει περάσει. Σήμερα εμείς κάναμε τρεις αλλαγές, βάλαμε τρεις επιθετικούς παίκτες – Ζαϊρί, Μπεσέρα και Κουέβας – είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ο Παναιτωλικός έπαιξε για την ισοπαλία. Δεν ήμασταν τυχεροί για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.