Ο Μίοντραγκ «Μίκι» Μένταν, βοηθός του Γιώργου Δώνη, μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο και το novasports.gr για τις φωνές στην Τρίπολη που δεν αφύπνισαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για τα λάθη στα οποία υπέπεσαν οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, αλλά και για τους παίκτες κλειδιά του Παναιτωλικού που πρέπει να προσέξουν οι Περιστεριώτες στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Μίοντραγκ «Μίκι» Μένταν, βοηθός του Γιώργου Δώνη, μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο και το novasports.gr για τις φωνές στην Τρίπολη που δεν αφύπνισαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για τα λάθη στα οποία υπέπεσαν οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, αλλά και για τους παίκτες κλειδιά του Παναιτωλικού που πρέπει να προσέξουν οι Περιστεριώτες στοματς με τον Παναιτωλικό.

«Εμείς σαν ομάδα θέλουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Στην Τρίπολη δεν αλλάξαμε τέσσερις πάσες. Όταν αλλάζαμε τέσσερις πάσες πανηγυρίζαμε που σημαίνει ότι αυτό ήταν το κυριότερο σημείο στο οποίο υστερούσαμε. Και αμυντικά είχαμε προβλήματα, με ένα απλό διώξιμο του Αστέρα οι αντίπαλοι έβγαιναν τετ α τετ.»

«Με τον Παναιτωλικό θα πρέπει όσο μπορούμε καλύτερα να περιορίσουμε τον Θεοδωρίδη και τον Χαριστέα που αποτελούν ένα πολύ καλό δίδυμο και συνεργάζονται πολύ καλά. Αν σε αυτούς προσθέσουμε τον Καμαρά και τον Μπουμάλ τότε μιλάμε για μια πολύ ισχυρή τετράδα μπροστά που πρέπει αν προσέξουμε.» ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΟΝΤΡΑΓΚ ΜΕΝΤΑΝ στο novasports.gr