Ο Γιώργος Δώνης απουσίασε από την σημερινή προπόνηση του Ατρόμητου έχοντας την πιο γλυκιά δικαιολογία. Η γυναίκα του, Δέσποινα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Γιώργος Δώνης απουσίασε από την σημερινή προπόνηση του Ατρόμητου έχοντας την πιο γλυκιά δικαιολογία. Η γυναίκα του, Δέσποινα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Έτσι πλέον ο τεχνικός των Περιστεριωτών καλείται να προπονεί τρία αγόρια μέσα στο σπίτι του.

Σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά του Ατρόμητου, από την προπόνηση απουσίασε σήμερα ο Πίτου Γκαρσία που δέχθηκε ένα χτύπημα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Επίσης δεν έλαβαν μέρος οι Καραγκούνης και Σκόνδρας λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ελπίδων. Πάντως ο Σκόνδρας που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στα δόντια θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής το βράδυ της Τετάρτης.

Κλείνει ο Οικονόμου

Θετικά αναμένεται να τελειώσει αύριο η υπόθεση της μεταγραφής του Οικονόμου στον Ατρόμητο, καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένουν μόνο τα τυπικά για την επίτευξη της συμφωνίας.

Έτσι ο Γιώργος Δώνης θα έχει μία ακόμη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας εκτός από τον Γιαννούλη ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα ως δανεικός.

Κάθε ματς γιορτή

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας έβγαλε η ΠΑΕ Ατρόμητος για την εν γένει παρουσία τους στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους της ομάδας για την αθρόα προσέλευσή τους στο γήπεδο Περιστερίου κι επιπλέον για την καθόλα άψογη συμπεριφορά τους στο ματς με τον Παναιτωλικό στηρίζοντας τα μέγιστα την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας για την κατάκτηση της νίκης.

Η εικόνα που αντικρίσαμε όλοι μας στις κερκίδες από φιλάθλους, γονείς, μαθητές και παιδιά είναι εκείνη που επιθυμούμε να βλέπουμε πάντα ώστε να κάνουμε πραγματικότητα τον στόχο μας: “Κάθε ματς στο Περιστέρι και μια γιορτή!»