Ενδιαφέρον για Βολφσβίνκελ

Την περίπτωση του Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ φέρεται να εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ σύμφωνα με δηλώσεις του Μάικ Φίλαν που αποτελεί τον βοηθό του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Την περίπτωση του Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ φέρεται να εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ σύμφωνα με δηλώσεις του Μάικ Φίλαν, βοηθό του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Οι «κόκκινοι διάβολοι» που τη δεδομένη χρονική στιγμή ανανεώνουν τα συμβόλαια των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας, θέλουν να επενδύσουν στο μέλλον και για το λόγο αυτό έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Ολλανδό άσο.

Ο 22χρονος επιθετικός, μετακόμισε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το εφετινό καλοκαίρι και ήδη έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του με το καταπληκτικό του ξεκίνημα στη σεζόν καθώς σε οχτώ αγώνες έχει πετύχει έξι τέρματα. Ο πρώην άσος της Ουτρέχτη και της Φίτεσε βρίσκεται στο «στόχαστρο» πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων ανάμεσα στους οποίους και η Λίβερπουλ με την Τότεναμ.

«Είναι προφανές πως γνωρίζουμε τον Φαν Βολφσβίνκελ εδώ και πολύ καιρό. Αυτός είναι ένας νεαρός επιθετικός, ταλαντούχος και… μεγάλωσε πολύ γρήγορα ποδοσφαιρικά τις τελευταίες σεζόν. Μια ομάδα σαν τη Μάντσεστερ Γιουνάινετ παρακολουθεί πολλούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο», τόνισε ο Φίλαν στην πορτογαλική «Record».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.