Σε όλους τους ποδοσφαιριστές του μπορεί να υπολογίζει ο Γιώργος Δώνης ενόψει της αναμέτρησης του Ατρόμητου με την Κέρκυρα για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Σε όλους τους ποδοσφαιριστές του μπορεί να υπολογίζει ο Γιώργος Δώνης ενόψει της αναμέτρησης του Ατρόμητου με την Κέρκυρα για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι “κυανόλευκοι” αντιμετωπίζει τους Φαίακες το Σάββατο (15/10) στο νησί και η προετοιμασία τους συνεχίστηκε σε φουλ ρυθμούς και με άπαντες παρόντες.
 
Οι δύο τελευταίοι που επέστρεψαν ήταν οι Γιάννης Σκόνδρας και Θανάσης Καραγκούνης, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Ανδρών και την Ελπίδων αντίστοιχα. Οι δύο νεαροί άσοι έκαναν χαλάρωμα στην προπόνηση της Τετάρτης (13/10), ενώ από την Πέμπτη αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς και να τεθούν στη διάθεση του 42χρονου προπονητή.
 
Από την Τιφλίδα, με την αποστολή της Εθνικής ομάδας, επέστρεψε και ο φυσικοθεραπευτής των Περιστεριωτών, Νίκος Ζαφειρόπουλος, ο οποίος προσέφερε τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατόπιν αιτήματος της ΕΠΟ.