Στο στόχαστρο της Ίντερ έχει μπει ο Γκίλφι Σίγκουρντσον. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, οι «νερατζούρι» αναμένεται να καταθέσουν πρόταση στη Χόφενχαϊμ για την απόκτησή του

 Στο στόχαστρο της Ίντερ έχει μπει ο Γκίλφι Σίγκουρντσον. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, οι «νερατζούρι» αναμένεται να καταθέσουν πρόταση στη Χόφενχαϊμ για την απόκτησή του κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
 
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει ζητήσει ενίσχυση, είναι δεδομένο ότι θα γίνουν μεταγραφές και μία απ’ αυτές ίσως είναι του 22χρονου μεσοεπιθετικού. Ο διεθνής Ισλανδός αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010 στη Χόφενχαϊμ και το συμβόλαιό του λήγει το 2014.
 
Με μία πρόταση, ωστόσο, που θα αγγίξει τα 10 εκατ. ευρώ θεωρείται σίγουρο ότι ο γερμανικός σύλλογος θα ανάψει το «πράσινο φως».
Είπε «όχι» στην Τσέλσι
 
Ο Τόμας Μίλερ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν μπορούσε να πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι, αλλά αρνήθηκε. Συγκεκριμένα, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, όπου βραβεύτηκε με τη «Χρυσή Μπάλα», ο άσος της Μπάγερν δέχθηκε πρόταση από την ομάδα του Λονδίνου, την οποία απέρριψε.
 
«Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο απέρριψα διάφορες προτάσεις, συμπεριλαμβανομένης και μία από την Τσέλσι. Δεν πιστεύω ότι έχει νόημα να κάνεις την κίνηση σε μια τόσο νεαρή ηλικία. Μια αλλαγή θα ήταν ανοησία μετά την πρώτη μου μόλις χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο», είπε ο Μίλερ.