Ο Μπέπε Μαρότα τόνισε ότι ο Κάρλος Τέβες είναι μεγάλος παίκτης και η Γιουβέντους κορυφαίος σύλλογος, αλλά διέψευσε ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Αργεντίνο επιθετικό και τους «μπιανκονέρι».

 Ο Μπέπε Μαρότα τόνισε ότι ο Κάρλος Τέβες είναι μεγάλος παίκτης και η Γιουβέντους κορυφαίος σύλλογος, αλλά διέψευσε ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Αργεντίνο επιθετικό και τους «μπιανκονέρι». Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της «Κυρίας», είναι λογικό να προκύπτουν τέτοια σενάρια, έστω κι αν είναι μακριά από την πραγματικότητα.
 
«Είναι φυσικό να μιλάμε για παίκτες που μπορεί να έρθουν στη Γιουβέντους, αλλά δεν έχουμε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Τέβες. Έχουμε μια ομάδα που ως τώρα πληροί τις ανάγκες μας και κάθε Κυριακή που θα περνάει θα αξιολογούμε τα πράγματα», είπε ο Μαρότα και συμπλήρωσε για τον Τέβες:
 
«Δεν ανακαλύψαμε τον Τέβες, είναι σαφές ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης και εμείς είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος, οπότε είναι φυσικό να συνδεόμαστε, αλλά απ’ αυτό μέχρι να πείτε ότι είμαστε σε συζητήσεις γι’ αυτόν… ».