Την αποστολή του Ατρόμητου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (13/10) ο Γιώργος Δώνης.

Την αποστολή του Ατρόμητου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (13/10) ο Γιώργος Δώνης. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν 19 ποδοσφαιριστές και οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν με όλα τους τα «όπλα» στο ματς του Σαββάτου.
 
Από τους δύο πρώην παίκτες της Κέρκυρας, Γιώργο Μακρή και Ντένις Έπσταϊν, μόνο ο Γερμανός θα επιστρέψει στο νησί των Φαιάκων, όπου οι Περιστεριώτες δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν ποτέ. Ο Έλληνας μέσος έμεινε εκτός προφανώς για λόγους τακτικής, καθώς ούτε αυτός, ούτε και κανένας από τους παίκτες του Ατρόμητου δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
 
Αναλυτικά, η αποστολή: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Τόμας, Ζουέλα, Τάτος, Γκαρσία, Καραμάνος, Μπέλιτς, Αναστασάκος, Επστάιν, Μήτρογλου, Μπρίτο, Δημούτσος.
 
Η προετοιμασία των «κυανόλευκων» θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με χαλάρωμα στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Κέρκυρα με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό, Σπύρο Σοφιανό.