Ενωτικός αλλά και προβληματισμένος παρουσιάζεται ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου σε συνέντευξή του σε ιταλικό μέσο, μετά το «σεισμό» που προκάλεσε η European Super League.

Η διάθεση να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης και να αναζητηθούν τα σημεία που ενώνουν κι όχι αυτά που χωρίζουν, διαφαίνεται ξεκάθαρα από τη συνέντευξη του Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε στην ιταλική εφημερίδα «Tuttosport».

«Είμαι 65 ετών και έχω δει πολλά στη ζωή μου. Το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν εύκολο, αλλά το σημαντικό είναι πως η ιστορία τελείωσε.

Υπεύθυνοι συλλόγων μου έχουν τηλεφωνήσει και μου έχουν ζητήσει συγγνώμη για τη στάση τους. Έκαναν λάθος, αλλά αυτό που με απασχολεί είναι να εξέλθουμε της κρίσης με εξυπνάδα.

Ας περάσει η μπόρα και μετά θα αρχίσει ο διάλογος. Ο πρόεδρος Τσεφερίν με διαβεβαίωσε τις τελευταίες ώρες πως δεν είναι διατεθειμένος να κλείσει την πόρτα στο πρόσωπο ουδενός.

Δεν έχω τηλεφωνήσει στον Αντρέα Ανιέλι. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Να κάτσει η σκόνη στο έδαφος και μετά. Θα τα πούμε και θα καταλάβω γιατί ο Αντρέα οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση. Μέσω του διαλόγου θα βγούμε όλοι ενωμένοι. Δεν αποκλείω κανέναν» κατέληξε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου.