Ο full-back της Αταλάντα Ρόμπιν Γκόζενς, ελπίζει ότι θα βρίσκεται στη γερμανική ομάδα για το Euro 2020.

Ο26χρονος έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του τα δύο τελευταία χρόνια, μετρώντας με την Αταλάντα σε αυτό το διάστημα, 20 γκολ και 16 ασίστ. Ο Γερμανός μπακ δεν έχει παίξει ποτέ στη Μπουντεσλίγκα και δεν κρύβει ότι ονειρεύεται την επιστροφή του στη Γερμανία. Δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν ότι η Ντόρτμουντ ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του.

«Αν μπορώ να φανταστώ μια μετακίνηση στο Ντόρτμουντ; Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση», είπε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA. «Αν υπήρχε πραγματικά μια προσφορά από τη Ντόρτμουντ και θέλει να με αποκτήσει τον επόμενο χρόνο, σίγουρα θα το θεωρούσα τιμή. Είναι θέμα φιλοδοξιών και ονειρεύομαι να παίξω στην Μπουντεσλίγκα μια ημέρα».

Αλλά προς το παρόν, ο Γκόζενς επικεντρώνεται στην ολοκλήρωση της σεζόν και ελπίζει να εξασφαλίσει μια θέση στην Εθνική Γερμανίας για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. «Η πρώτη μου κλήση ήταν μια από τις πιο μαγικές στιγμές της ζωής μου. Δεν πίστευα τι συνέβαινε, η κλήση ήταν μια έκπληξη για μένα. Νόμιζα ότι δεν ήταν αλήθεια. Εξακολουθώ να το σκέφτομαι. Ελπίζω να είμαι εκεί (για το Euro 2020), αυτό θα ήταν το καλύτερο πράγμα. Νομίζω ότι είμαι κοντά σε αυτή τη στιγμή, θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν το θέλω πολύ».