Ισοπαλία και στην Τούμπα (vid)

Την ευκαιρία να περάσει μόνος πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λιγκ έχασε ο ΠΑΟΚ ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής όπου κυριάρχησαν οι ισοπαλίες.

Την ευκαιρία να περάσει μόνος πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λιγκ έχασε ο ΠΑΟΚ ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής όπου κυριάρχησαν οι ισοπαλίες. Οι παίκτες του «δικεφάλου» δεν κατάφεραν να διασπάσουν την διπλή ζώνη άμυνας που είχε στήσει ο Νίκος Αναστόπουλος, και όσες φορές το πέτυχαν έπεσαν πάνω στον καταπληκτικό Κάρολ.

Τα πλάνα των προπονητών

Ο Λάζλο Μπόλονι ξεκίνησε τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια,τους Λίνο, Μαλεζά, Τσιρίλο, Έτο στην άμυνα, τον Γκαρσία σε ρόλο αμυντικού μέσου και μπροστά του τους Ίβιτς, Φωτάκη σαν επιθετικούς μέσους τους Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη στα άκρα και τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεση σε ένα καθαρό 4-3-3.

Από την άλλη πλευρά ο Νικος Αναστόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ με τον  Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, τους Μπουλούτ, Γαλανόπουλο ακραίους μπακ και τους Ταυλαρίδη, Γεωργίου κεντρικούς αμυντικούς. Στη μεσαία γραμμή ο Κάλαϊτζιτς με το Βερόν σε ρόλο αμυντικών χαφ, ο Μπόντορ μπροστά τους, οι Σίσιτς και Παπουλής στα άκρα και ο Μάντζιος στην κορυφή της επίθεσης σε σύστημα 4-2-3-1.

Ο Κάρολ κατέβασε ρολά
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το ματς με αρκετά επιθετικές διαθέσεις όμως στα πρώτα λεπτά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, με τους παίκτες του ΟΦΗ να κυριαρχούν στη μεσσία γραμμή και να δημιουργούν αρκετούς κίνδυνους για την εστία του Χαλκιά.
Ο δικέφαλος ήταν αυτός που απείλησε πρώτος με ένα δυνατό σουτ του Φωτάκη στο 6′ λεπτό το οποίο όμως μπλόκαρε ο Κάρολ.
Οι κρητικοί με πολύ έξυπνη τακτική και στήσιμο μέσα στο γήπεδο έφευγαν με μεγάλη ευκολία στην κόντρα, όμως εμφάνιζαν αδυναμία στο τελείωμα της φάσης.
Στο 15ο λεπτό ο Βερόν δοκίμασε την τύχη του και το πόδι του από μεγάλη απόσταση όμως ο Χαλκιάς βρισκόταν σε καλή θέση και έδιωξε σε κόρνερ.
Δυο λεπτά αργότερα είχαμε ακριβώς την ίδια φάση από την άλλη πλευρά όμως με το Φωτάκη να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον Κάρολ να διώχνει σε κόρνερ με υπερένταση στη γωνία του.
Στην εξέλιξη του παιχνιδιού και μετά το κόρνερ ο Ίβιτς έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ
Στο 29ο λεπτό ο ΟΦΗ έφτασε πολύ κοντά στο να παγώσει την Τούμπα όμως ο Χαλκιάς νίκησε τον Παπουλή στο τετ α τετ με τον μέσο των κρητικών.
Στο 34′ ο Μπόλονι αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του καθώς ο Φωτάκης αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Αρίας πέρασε στη θέση του.
Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ δυο φορές στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και στις καθυστερήσεις με Βιερίνια και Ίβιτς να μην μπορούν να νικήσουν τον Κάρολ που απέκρουσε τα σουτ και στις δυο περιπτώσεις.

Άκαρπη υπεροχή
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο που θα έδιωχνε το άγχος όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη μεσαία γραμμή του Νίκου Αναστόπουλου.
Η πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη των παικτών του «δικέφαλου» έγινε στο 59′ με τον Σαλπιγγίδη να σουτάρει από μακριά και την μπάλα να φεύγει πολύ ψηλά χωρίς να ανησυχήσει τον Κάρολ.
Στο 66′ ο Βιερίνια πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και έπιασε την γυριστή κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Γκαρσία από αριστερά, η μπάλα όμως για ακόμα μια φορά έφυγε άουτ.
Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να πιέζει έχοντας συντριπτική κατοχή μπάλα που άγγιξε το 70% όμως δεν μπορούσε να διασπάσει τη διπλή ζώνη άμυνας του Αναστόπουλου και το άγχος όσο περνούσε η ώρα κυριαρχούσε στην Τούμπα.
Ο Μπόλονι έριξε στη μάχη ότι επιθετικό όπλο είχε στον πάγκο περνώντας στο ματς τους Γεωργιάδη και Γιάννου.
Η εικόνα του ματς βέβαια δεν άλλαξε αν και ο ΟΦΗ θα μπορούσε στις καθυστερήσεις να κάνει τη ζημιά όμως τα σουτ του Μάντζιου αρχικά και του Σουμπίνιο στη συνέχεια, μπλόκαρε ο Χαλκιάς στη γωνία του.
 

Γήπεδο: Τούμπα
Διαιτητής: Τριτσώνης
Βοηθοί: Γεωργακάρας-Καρατζίκος

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Ετο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ιβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
Πάγκος: Κρέσιτς, Γεωργιάδης, Λαζάρ, Σνάουτσνερ, Λεονάρντο, Αρίας, Γιάννου

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπουλούτ, Βερόν, Μποντόρ, Κάλαϊτζιτς, Παπουλής, Σίσιτς, Μάντζιος
Πάγκος: Βεζυρίδης, Ρόβας, Καμπάνταης, Σόουζα, Κάταϊ, Λόπεζ, Σουμπίνιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.