Χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Ατρόμητου καθώς για διαφορετικούς λόγους ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Επστάιν, Τόμας, Ζουέλα και Γιαννούλης.

Χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Ατρόμητου καθώς για διαφορετικούς λόγους ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Επστάιν, Τόμας, Ζουέλα και Γιαννούλης. Αντιθέτως κανονικά προπονήθηκε ο Θανάσης Καραγκούνης ο οποίος έχει ένα ρωγμώδες κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού.

Ο Ντένις Επστάιν έκανε ράμματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού από χτύπημα που κληρονόμησε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, γεγονός που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Χαλαρό τρέξιμο έκανε και ο Κώστας Γιαννούλης που ένιωσε ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς, ενώ ο Τόμας είχε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και για προληπτικούς λόγους προτιμήθηκε να μην επιβαρυνθεί περισσότερο. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Ζουέλα ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα είχε και υποχρεωσεις με την εθνική ομάδα της Ανγκόλας.

Για κανέναν από τους τέσσερις πάντως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας σε ότι έχει να κάνει με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου με τα Γιάννινα.

Ρωγμώδες κάταγμα ο Καραγκούνης
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον σκόρερ του ένος γκολ του Ατρόμητου στην Κέρκυρα, Θανάση Καραγκούνη. Ρωγμώδες κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού έδειξε η ακτινογραφία με αποτέλεσμα να τίθεται από σήμερα κιόλας κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Δώνη και να βγάζει ολο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Ευχαριστώ από την διοίκηση στον κόσμο
Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στην Κέρκυρα και την υποστήριξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχοντας άψογη συμπεριφορά.

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τους ηρωϊκούς φιλάθλους της ομάδας που αψήφισαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και έστησαν τη δική τους κερκίδα στη Κέρκυρα. Η συμπαράστασή τους ακόμη και όταν η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ, εμψύχωσε τους παίκτες και συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος».

* Την Τρίτη ο Ατρόμητος θα αντιμετώπισει την δεύτερη ομάδα στο προπονητικό κέντρο με σκοπό να αγωνιστούν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ως τώρα αλλά και για να δει κι άλλους νέους ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα ο Γιώργος Δώνης. Όσοι αγωνίστηκαν στην Κέρκυρα θα προπονηθούν κανονικά στο δεύτερο γήπεδο του προπονητικού κέντρου.

* Aπό τη Δευτέρα και για τις επόμενες 10 ημέρες θα απουσιάζουν οι Παναγιώτης Μπάλλας και Φώτης Καϊμακαμούδης οι οποίοι κλήθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Νέων για την προκριματική φάση του EURO U-19 2012 που θα διεξαχθεί στην Αρμενία.