Την ικανοποίηση του από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς με τη Λιόν για το Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Την ικανοποίηση του από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς με τη Λιόν για το Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο τεχνικός της “βασίλισσας”, μετά το 4-0 κόντρα στους Γάλλους, ξεκαθάρισε πως κυνηγά μόνο την πρωτιά στον όμιλο και όχι τη δεύτερη θέση, ενώ μίλησε και για το παιχνίδι της ομάδας του.
 
“Καλύτερα να τερματίσεις πρώτος, παρά δεύτερος. Μας λείπουν ακόμα τρεις βαθμοί, αλλά είναι σημαντικό να τερματίσουμε πάνω από την Άγιαξ και τη Λιόν. Μου άρεσαν τα πάντα στην ομάδα. Το επίπεδο του αγώνα ήταν τέλειο. Πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος”, σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός.
 
Μετά από τρεις αγωνιστικές, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου με εννέα βαθμούς, ενώ ακολουθούν οι Άγιαξ και Λιόν με τέσσερις. Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Ντιναμό Ζάγκρεμπ που δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει τους πρώτους τις βαθμούς στη διοργάνωση.