Χάρι και στα… φιλικά

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 της Καλλονής σε φιλικό στο Αγρίνιο, με τον Αγγελο Χαριστέα να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 της Καλλονής σε φιλικό στο Αγρίνιο, με τον Αγγελο Χαριστέα να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι. Ο διεθνής επιθετικός στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο οποίο είχε υποπέσει ο Τραορέ (έκανε χέρι).

Πάντως στο 89′ αποβλήθηκε ο Σκάγκλια με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Γκόλια. Σε γενικές γραμμές η φιλοξενούμενη ομάδα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα άφησε καλές εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπλάζιτς (46′ Τσενάμο), Παλαιολόγος (46′ Κουτρομάνος), Άντι (46′ Γκόλιας), Ετζενγκέλε (58′ Αναστασιάδης), Ντολεζάι, Σιόντης (46′ Μεζάκ), Μουμίν (46′ Κούσας), Μπουμάλ (46′ Μπαμόγκο), Χαριστέας (78′ Μπουμάλ), Μητρόπουλος (58′ Μπελεβώνης), Πασάς (46′ Καραμαλίκης, 69′ Δέντσας).

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Σουλογάννης, Γάλας, Μπρούνο (72′ Θυμιόπουλος), Τραορέ, Καρακώστας, Κριπιντήρης (56′ Ντος Σάντος), Μαρσέλο, Σκάγκλια, Τριανταφύλλου (56′ Ταραχούλσκι), Λεοζίνιο (82′ Βλαστέλης), Μανούσος (69′ Μανουσάκης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.