Αυλαία με ισοπαλία

Φιορεντίνα και Κατάνια αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στη Φλωρεντία και το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Φιορεντίνα και Κατάνια αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στη Φλωρεντία και το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Οι “βιόλα” προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά οι φιλοξενούμενοι “απάντησαν” ισάριθμες και έφυγαν από το “Αρτέμιο Φράνκι” με τον πολύτιμο βαθμό.

Ο Γιόβετιτς πέτυχε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων, ανοίγοντας το σκορ στο 20′ από πάσα του Μουνάρι και δίνοντας και πάλι προσωρινά το προβάδισμα στους “βιόλα” στο 62′ από ασίστ του Βάργκας. Η Κατάνια, όμως, “χτύπησε” στο φινάλε των δύο ημιχρόνων, αρχικά στο 43′ με τον Ντελβέκιο και οριστικά με τον Μάξι Λ¨οπες, που διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 82′.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Μπόρουτς, Γκαμπερίνι, Πασκουάλ, Ντε Σιλβέστρι, Νατάλι, Μπεχράμι, Μοντολίβο, Μουνάρι (62′ Βάργκας), Τσέρτσι (73′ Ρομούλο), Σίλβα (84′ Τζιλαρντίνο), Γιόβετιτς

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντούχαρ, Μαρκέζε (73′ Λαντζαφάμε), Σπόλι, Λεγκροτάλιε, Μπελούτσι, Ντελβέκιο, Αλμιρόν (80′ Μπαριέντος), Ίσκο, Λόντι, Λόπες, Κατελάνι (64′ Μπεργκέσιο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.