Ο Γιάννης Γκοτσούλιας τόνισε πως οι παίκτες του Ιωνικού δεν έχουν σταματήσει να πανηγυρίζουν την επιστροφή της ομάδας στη Super League 1.

Ο αρχηγός της ομάδας της Νεάπολης συμπλήρωσε πως τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον αρκετών παικτών της ομάδας, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι.

Αρχικά, ο Γκοτσούλιας δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό “bwinΣΠΟΡ FM 94,6”: “Δεν υπήρχε κανένα εύκολο παιχνίδι. Είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία και κάθε ομάδα μπορούσε να σου κόψει βαθμούς. Η δουλειά που κάναμε βγήκε και δείξαμε την ποιότητά μας. Όταν ξεφύγαμε με +8 ίσως χαλαρώσαμε λίγο υποσυνείδητα, αλλά καταφέραμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Το θέλαμε πολύ και το πετύχαμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό”.

Στη συνέχεια, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε για το μέλλον του: “Δεν έχουμε μιλήσει με τη διοίκηση. Ακόμη πανηγυρίζουμε. Οι περισσότεροι από μας δεν έχουν συμβόλαιο για την επόμενη περίοδο. Θα μιλήσουμε και θα δούμε. Πολλά παιδιά δεν έχουν καταφέρει να παίξουν στην Α’ Εθνική και θέλουν να ζήσουν την εμπειρία”.