Κατηγορηματικά διέψευσε τα όσα υποστηρίζουν όσοι τον κατηγορούν για ρατσισμό, ο Τζον Τέρι.

Κατηγορηματικά διέψευσε τα όσα υποστηρίζουν όσοι τον κατηγορούν για ρατσισμό, ο Τζον Τέρι. Ο διεθνής Άγγλος αμυντικός της Τσέλσι τόνισε πως σε καμία περίπτωση δε θέλησε να προσβάλει τον Άντον Φέρντιναντ στην αναμέτρηση της ομάδας του με την ΚΠΡ και συμπλήρωσε πως αντέδρασε με αυτό τον τρόπο, γιατί ο αντίπαλός του προσπάθησε να τον κατηγορήσει για ρατσισμό.

Χαρακτηριστικά, ο Τέρι δήλωσε στον αγγλικό Τύπο: «Αντιλαμβάνομαι ότι έχουν υπάρξει πολλά σχόλια αναφορικά με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο ίντερνετ από το ματς με την ΚΠΡ. Είμαι πολύ απογοητευμένος από το γεγονός πως βγήκαν λανθασμένα συμπεράσματα για όσα είπα στον Άντον Φέρντιναντ».

Και συμπλήρωσε: «Πίστεψα πως ο Άντον με κατηγόρησε για ρατσιστική επίθεση και αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό μου γιατί ουδέποτε έχω προσβάλει αντίπαλο και δη με ρατσιστικά σχόλια. Ποτέ δεν θα έλεγα τίποτα τόσο άσχημο για κάποιον και με στεναχωρεί το γεγονός πως ορισμένοι πίστεψαν ότι το έκανα. Με τον Άντον γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και μετά το παιχνίδι μιλήσαμε και ήταν όλα καλά μεταξύ μας. Όλα ήταν μια παρεξήγηση».