Την ικανοποίησή του για τη νίκη της Ιντερ επί της Κιέβο με 1-0 εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα ο Χαβιέρ Ζανέτι.

Την ικανοποίησή του για τη νίκη της Ιντερ επί της Κιέβο με 1-0 εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα ο Χαβιέρ Ζανέτι. Η ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι παλεύει να βρεθεί στην  επιθυμητή αγωνιστική και βαθμολογική κατάσταση μετά από ένα αβέβαιο ξεκίνημα στη φετινή Serie A.
 
Σύμφωνα με τον Αργεντινό αρχηγό τους όμως, οι «νερατζούρι» ανακτούν την αυτοπεποίθησή τους, μετά τη νίκη επί της Λιλ στο Τσάμπιονς Λιγκ και το 1-0 κόντρα στην ομάδα της Βερόνας.
 
«Αυτή η ομάδα είναι ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα και αυτό το έχουμε στο μυαλό μας σε κάθε παιχνίδι. Δουλεύουμε για να αποκτήσουμε περισσότερη σταθερότητα και πρέπει να εμποδίσουμε τις αντίπαλες ομάδες από το να μας κάνουν ζημιά», δήλωσε ο Ζανέτι στο Sky Sport Italia.
 
«Η νίκη επί της Κιέβο ήταν σημαντική για να κερδίσουμε έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα. Η Ιντερ άξιζε τους τρεις βαθμούς, αν και η αντίπαλη επίθεση μας προβλημάτισε μέχρι το τέλος.  Μέχρι τώρα, δεν είχαμε καταφέρει να νικήσουμε στο Τζουζέπε Μεάτσα, οπότε αυτός ο αγώνας ήταν σημαντικός και από αυτή την πλευρά», συμπλήρωσε.