Europa League : Σόλσκιερ “Ο τελικός καθορίζει την σεζόν μας”

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δήλωσε πως ο τελικός του Europa League απέναντι στην Βιγιαρεάλ θα καθορίσει αν η σεζόν της ομάδας ήταν καλή ή κακή.

Στην συνέντευξη τύπου ενόψει του τελικού του Europa League με την Βιγιαρεάλ ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δήλωσε το προφανές… το αποτέλεσμα του πρώτου τελικού της καριέρας του θα καθορίσει το αν η σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καλή ή κακή.

Από την στιγμή που η Γιουνάιτεντ υποβιβάστηκε στο Europa League ήταν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Οι κόκκινοι διάβολοι έφτασαν ως τον τελικό και παραμένουν το φαβορί απέναντι στην Βιγιαρεάλ η οποία παίζει τον πρώτο Ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας της.

“Είναι ένας τελικός στο τέλος της σεζόν και μπορεί να καθορίσει όλη την χρονιά μας. Έχουμε βελτιωθεί αλλά χαρούμενοι θα είμαστε μόνο αν κατακτήσουμε το τρόπαιο. Αυτό το γκρουπ παικτών δουλεύει σκληρά ενάμισι χρόνο και η κατάκτηση ενός τροπαίου είναι το επόμενο βήμα για αυτό και πρέπει να το απολαύσουν”.

Ο Σόλσκιερ μίλησε και για το νούμερο 26. Ο τελικός του Europa League είναι στις 26 του μηνός όπως και εκείνος του 1999 όταν και ο Νορβηγός είχε πετύχει το γκολ της νίκης στην απίστευτη ανατροπή απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στο Καμπ Νόου το 1999.

“Τα γενέθλια της γυναίκας μου είναι στις 26 του μηνός. Παντρευτήκαμε στις 26 του μηνός. Τα γενέθλια του Σερ Ματ Μπάσμπι ήταν 26 του μηνός. Ο τελικός του 1999 ήταν στις 26 του μηνός. Δεν είναι δύσκολο να πιστεύει κάποιος ότι είναι πεπρωμένο ή skjebne (…Νορβηγικά). Είναι ξεχωριστό νούμερο για την ομάδα και για την οικογένειά μου” πρόσθεσε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ.

Ο Σόσλκιερ ενημέρωσε και για τους τραυματίες της ομάδας. Ανέφερε πως ο Μαρσιάλ και ο Τζόουνς δεν θα αγωνιστούν σίγουρα. Στην ανοιχτή προπόνηση ο Μαγκουάιρ δεν συμμετείχε καθόλου. Ο Μπαγί χτύπησε στο εσωτερικό διπλό αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.