Να καθυσηχάσει τόσο τους οπαδούς της Γιουβέντους όσο και τους παίκτες της ομάδας θέλησε ο Αντόνιο Κόντε.

Να καθυσηχάσει τόσο τους οπαδούς της Γιουβέντους όσο και τους παίκτες της ομάδας θέλησε ο Αντόνιο Κόντε.  Ο τεχνικός της «Μεγάλη Κυρίας» ξεκαθάρισε πως είναι ακόμα πολύ νωρίς να σκέφτονται την κατάκτηση του τίτλου και πως αυτό που προέχει είναι οι “μπιανκονέρι” να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των φιλάθλων.

Μετά από οχτώ αγώνιστικές στη Serie A και σε συνδιασμό τα «στραβοπατήματα» των Μίλαν και Ίντερ, η «Γιούβε» βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 13 βαθμούς και δυο λιγότερους από την πρώτη Ουντινέζε. Η εξέλιξη αυτή έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας και για το λόγο αυτό ο πρώην ποδοσφαιριστής θέλησε να προσγειώσει τους πάντες.

«Ο πιο σημαντικός στόχος είναι η ομάδα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των οπαδών μας. Η πρώτη, δεύτερη ή η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, αποτελεί την επόμενη μας προτεραιότητα, ακόμα και αν γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι να κληρωθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς. Αλλά πρώτα απ’ όλα πρέπει να βγάλουμε τη Γιουβέντους στην επιφάνεια. Εμείς δε ξεχνάμε το παρελθόν και θα ήταν λάθος μας να πούμε μεγάλα λόγια»,τόνισε ο Ιταλός προπονητής.