Κακή ατμόσφαιρα επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Τσέλσι το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Κακή ατμόσφαιρα επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Τσέλσι το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αρχικά η ήττα με 1-0 από την ΚΠΡ, έπειτα οι κατηγορίες εις βάρος του Τζον Τέρι περί ρατσιστικής επίθεσης και τώρα η πιθανή τιμωρία της FA στον Αντρέ Βίλας Μπόας για πρόσφατες δηλώσεις του, είναι τα γεγονότα που απασχολούν τους “μπλε”.

Ο αρχηγός της Τσέλσι κατηγορήθηκε για ρατσιστική επίθεση προς τον Άντον Φέρντιναντ κάτι το οποίο αρνήθηκε κατηγορηματικά ο αμυντικός των “μπλε”. Παρ’ όλα αυτά οι δηλώσεις του Τέρι δεν έπεισαν την αστυνομία η οποία ξεκίνησε έρευνες σχετικά με το συμβάν αυτό.

«Η αστυνομία ενημερώθηκε για ένα περιστατικό της Κυριακής (23/10) σχετικά με μια ρατσιστική επίθεση. Αυτή τη στιγμή το παραπάνω γεγονός αποτελεί αντικείμενο έρευνας αστυνόμων του Χάμερσμιθ και Φούλαμ», τόνισαν χαρακτηριστικά από την περιοχή.

Πάντως από την πλευρά της ΚΠΡ δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε κάποιες συζητήσεις με τον Φέρντιναντ προκειμένου να ακούσουν τη δικιά του εκδοχή.

Όσων αναφορά στο θέμα του Πορτογάλου τεχνικού, η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ξεκίνησε τη δικιά της έρευνα πάνω στης δηλώσεις του Μπόας περί “σφυρίγματα” του διαιτητή του αγώνα, Κρις Φόι, υπέρ της ΚΠΡ. Την ερχόμενη Τετάρτη η FA θα αποφασίσει εάν τελικά θα επιβάλλει κάποια ποινή στον πρώην προπονητή της Πόρτο.