Βαλβέρδε: «Ήταν ένα αόρατο πέναλτι»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε σχολίασε την αναμέτρηση ανάμεσα στους Καταλανούς και την Λας Πάλμας, η οποία έληξε ισόπαλη με 1-1.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε σχολίασε την αναμέτρηση ανάμεσα στους Καταλανούς και την Λας Πάλμας, η οποία έληξε ισόπαλη με 1-1.

Ο 54χρονος στις δηλώσεις του στάθηκε στο πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι. «Δεν ξέρω γιατί ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι. Κανένας δεν γνώριζε στα αποδυτήρια. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούμε να καταλάβουμε, είναι ανεξήγητο. Ελπίζω αυτή η απόφαση να ξεκαθαρίσει όταν δούμε το ριπλέι. Ήταν ένα αόρατο πέναλτι», ισχυρίστηκε ο Βαλβέρδε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής (4/2) με την Ατλέτικο Μαδρίτης. «Το ματς με την Ατλέτικο είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Είμαστε οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να μείνουμε στην πρώτη θέση», συμπλήρωσε. 

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 66 βαθμούς και η Ατλέτικο ακολουθεί με 61. Αν η παρέα του Μέσι χάσει στο ντέρμπι, το πρωτάθλημα θα αποκτήσει καινούργιο ενδιαφέρον, γιατί στην διεκδίκηση του τίτλου θα μπουν και οι «ροχιμπλάνκος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.