Πίτερ Μπος: «Να κερδίζουμε με στιλ!»

Στο συναρπαστικό εφέτος γαλλικό πρωτάθλημα, η Λιόν δεν κατάφερε να κερδίσει ένα εισιτήριο για το Champions League, τερματίζοντας 4η.

Στο συναρπαστικό εφέτος γαλλικό πρωτάθλημα, η Λιόν δεν κατάφερε να κερδίσει ένα εισιτήριο για το Champions League, τερματίζοντας 4η. Τη νέα σεζόν θα την καθοδηγήσει ο Πίτερ Μπος, ο οποίος αντικατέστησε τον Ρούντι Γκαρσιά. Ο Ολλανδός προπονητής είχε απολυθεί από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν τον περασμένο Μάρτιο και πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από τον γαλλικό σύλλογο.

Λάτρης του επιθετικού και ελκυστικού ποδοσφαίρου, σκοπεύει να συνεχίσει, όπως είπε κατά την παρουσίασή του στον Τύπο, την παράδοση του συλλόγου να ενσωματώνει ταλέντα από τις διάσημες ακαδημίες της. Πολλά τα παραδείγματα. Μπενζεμά, Μπεν Αρφά, Τολισό, Λακαζέτ.

«Εάν οι νέοι έχουν τις ιδιότητες που θέλω, δεν θα φοβηθώ να τους χρησιμοποιήσω. Έχω μια φιλοσοφία επιθετικού, ελκυστικού ποδοσφαίρου, γιατί παίζουμε για τους οπαδούς και όχι για τον εαυτό μας. Αλλά ο τρόπος που θα παίξουμε εξαρτάται προφανώς από τους παίκτες. Έχω εμπειρία στο να δουλεύω με νέους και όχι μόνο με τον Άγιαξ, αλλά και στη Λεβερκούζεν με τον Φλόριαν Βιρτς, στον οποίο έδωσα την ευκαιρία στα 16 του χρόνια. Υπάρχουν ομοιότητες με τον Άγιαξ. Και στον Άγιαξ υπάρχει επιθετικό ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις, αλλά ο τρόπος που το κάνεις είναι επίσης σημαντικός. Εδώ, θέλουμε να κερδίζουμε και να το κάνουμε με στυλ!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.