Μετά από αρκετές συζητήσεις και δηλώσεις για το ποιός πρέπει και ποιός δεν πρέπει να είναι στην αποστολή της Αγγλίας ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έκανε την ανακοίνωση που όλοι περίμεναν.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό για τους Άγγλους ήταν το αν ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ της Λίβερπουλ θα βρίσκεται στην αποστολή των Άγγλων για το Euro και η απάντηση είναι… ναι.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νωρίτερα είχε αποσυρθεί από την αποστολή λόγω προβλήματος τραυματισμού λύνοντας τα χέρια του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ σε άλλο ένα δίλημμα για την επίθεση.

Το εντυπωσιακό είναι ότι στην αποστολή ο Σάουθγκεϊτ έχει τέσσερις δεξιούς μπακ (!!!) τους Τζέιμς (Τσέλσι), Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Τρίπιε (Ατλέτικο Μαδρίτης) και φυσικά τον Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ).

Ο Λουκ Σο αν και εμφανίστηκε με γύψο σε φωτογραφίες στα social media την Τρίτη δεν είναι ανάμεσα στους κομμένους του Σάουθγκεϊτ.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι στην αποστολή για το Euro καθώς φαίνεται ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημά του ενώ στην επίθεση προτιμήθηκε ως αναπληρωματικός του Χάρι Κέιν, ο Κάλβερτ-Λούιν της Έβερτον αντί του Όλι Γουότκινς της Αστον Βίλα.