Επιστροφή στη δράση για τον Παναιτωλικό

Μετά από δύο εβδομάδες αναγκαστικής... ξεκούρασης, ο Παναιτωλικός είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος.

Μετά από δύο εβδομάδες αναγκαστικής… ξεκούρασης, ο Παναιτωλικός είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αγρινίου, μετά το αναγκαστικό ρεπό, λόγω του ότι έπρεπε να αντιμετωπίσει τις ομάδες Α και Β, υποδέχεται το Σάββατο στην έδρα της την Ξάνθη και θα επιχειρήσει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Μπάμπης Τεννές, ευελπιστεί πως οι παίκτες του δεν θα έχουν πρόβλημα… προσαρμογής, καθώς όλο αυτό το διάστημα έχουν ξεχάσει τι σημαίνει “συνθήκες αγώνα” και πως θα είναι έτοιμοι να πάρουν και τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι.

Ο έμπειρος τεχνικός πάντως έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του κάποιους από τους παίκτες του. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έχουν μείνει οι τραυματίες Καραμαλίκης, Μπαμπανιώτης, Ζέρης, καθώς και οι Σέγε, Μεζάκ, Δέντσας, Παππάς. Οι Πασάς, Καπνόπουλος, Σμίλτος, Μεταξούλης, ενσωματώθηκαν στην αποστολή της ομάδας Κ20, η οποία αγωνίζεται το πρωί του Σαββάτου (ώρα 11.00) με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ξάνθης στο EMILEON SportCenter.

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο είναι: Τσενάμο, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Μπαμόγκο, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.