Με Πάντελιτς στην κορυφή

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:30 (Novasports 1) τον ΟΦΗ στο "Γ. Καραϊσκάκης", αναζητώντας την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Μάρκο Πάντελιτς αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης στη θέση του Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:30 (Novasports 1) τον ΟΦΗ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, αναζητώντας την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Μάρκο Πάντελιτς αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης στη θέση του Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Αυτή δεν θα είναι, ωστόσο, η μοναδική αλλαγή στην αρχική 11άδα των “ερυθρόλευκων”, καθώς συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρατάξει στο κέντρο της άμυνας τον Μαρκάνο αντί του Παπαδόπουλου που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, τη στιγμή που ο Μοντέστο επιστρέφει από τιμωρία για να πάρει τη θέση του Μακούν.

Λίγες μέρες πριν την καθοριστική αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League, μοναδικός στόχος των πρωταθλητών είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο ΟΦΗ έχει δείξει καλά στοιχεία ως τώρα στη σεζόν και προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά σε κάθε περίπτωση η αποστολή του στο “Γ. Καραϊσκάκης” είναι… τουλάχιστον δύσκολη.

Στα 36 προηγούμενα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ των Πειραιωτών, οι οποίοι μετρούν 32 νίκες, έναντι μόλις μίας του ΟΦΗ και με τρία ματς να έχουν λήξει ισόπαλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.