«Το πρώτο τέρμα που δεχθήκαμε μας επηρέασε»

Στο πρώτο τέρμα που δέχτηκε η ομάδα του από τον ΟΦΗ στάθηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Στο πρώτο τέρμα που δέχτηκε η ομάδα του από τον ΟΦΗ στάθηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.
«Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι έγινε. Ήμουν μακριά και στα δύο γκολ. Το πρώτο τέρμα που δεχθήκαμε μας επηρέασε. Μετά το 2-2 δεν είχαμε την απαραίτητη ηρεμία στο παιχνίδι μας. Σίγουρα ο τρόπος που ισοφαριστήκαμε δεν πρέπει να επαναληφθεί», ανέφερε αρχικά ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής.
Όσον αφορά στο πως ο Ολυμπιακός θα διαχειριστεί την ισοπαλία στην συνέχεια, απάντησε: «Είμαστε επαγγελματίες. Δυσαρεστηθήκαμε από την ισοπαλία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να ηρεμήσουμε, να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και με τη Ντόρτμουντ είναι διαφορετικό παιχνίδι. Θα πάμε στη Γερμανία αποφασισμένοι να πάρουμε ότι μπορούμε».

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας των Κρητικών, Ρόι Κάρολ δήλωσε: «Παρά το γεγονός ότι φάγαμε το πρώτο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, δεν τα παρατήσαμε, το παλέψαμε και το πιστέψαμε. Μετά το δεύτερο γκολ πήραμε μια πρωτοβουλία των κινήσεων, μας έτυχαν δυο καλές φάσεις, σκοράραμε και καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία». Τέλος συμπλήρωσε : «Δείξαμε χαρακτήρα σε ένα ακόμα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Το αποτέλεσμα αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια του πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.