Η Γιουβέντους νίκησε 2-1 την Ίντερ και διατηρήθηκε στην κορυφή της Σέριε Α. Στο derby d' Italia της 9ης αγωνιστικής, το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, με τους "μπιανκονέρι" να κερδίζουν μετά τη Μίλαν και τους "νερατζούρι" και να δείχνουν ικανοί να "τρέξουν" μέχρι τέλους τη φετινή κούρσα της Σέριε Α.

Η Γιουβέντους νίκησε 2-1 την Ίντερ και διατηρήθηκε στην κορυφή της Σέριε Α. Στο derby d’ Italia της 9ης αγωνιστικής, το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, με τους “μπιανκονέρι” να κερδίζουν μετά τη Μίλαν και τους “νερατζούρι” και να δείχνουν ικανοί να “τρέξουν” μέχρι τέλους τη φετινή κούρσα της Σέριε Α.

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φετινού ιταλικού πρωταθλήματος, με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, νεύρα, δυνατές “μονομαχίες” και την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12′ με κοντινό σουτ του Βούτσινιτς μετά την πρώτη προσπάθεια του Μάτρι. Η Ίντερ που είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Πατσίνι, έφερε το ματς στα ίσια με διαγώνιο σουτ του Μαϊκόν στο 28′.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε, ωστόσο, για πολύ, καθώς στο 33′ ο Μαρκίζιο με δεξί πλασέ απ’ το ημικύκλιο έβαλε και πάλι τους “μπιανκονέρι” σε θέση οδηγού. Οριστικά αυτή τη φορά, αφού στο δεύτερο ημίχρονο δεν σημειώθηκε άλλο γκολ, αν και υπήρχαν φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Κι αν η Γιουβέντους μοιάζει να βρίσκεται στα καλύτερά της, η Ίντερ με μόλις δύο νίκες και οκτώ βαθμούς σε 9 παιχνίδια.

ΙΝΤΕΡ: Καστελάτσι, Λούσιο, Ζανέτι, Μαϊκόν, Κίβου, Ναγκατόμο, Σνάιντερ (78′ Άλβαρες), Καμπιάσο, Όμπι (64′ Στάνκοβιτς), Πατσίνι, Σάρατε (46′ Κασταΐνος)
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Λίχτσταϊνερ, Μπονούτσι, Κιελίνιο, Πίρλο, Πέπε, Βιντάλ (88′ Πατσιέντσα), Μαρκίζιο, Βούτσινιτς (84′ Ντελ Πιέρο), Μάτρι (70′ Εστιγκαρίμπια)