Κλοπ: “Μονόδρομος η νίκη” (video)

Αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία και στα 90 λεπτά του αγώνα με τον Ολυμπιακό ζήτησε ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο τεχνικός της Ντόρντμουντ στην επίσημη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκαθάρισε πως για την ομάδα του ο μόνος δρόμος είναι η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία και στα 90 λεπτά του αγώνα με τον Ολυμπιακό ζήτησε ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο τεχνικός της Ντόρντμουντ στην επίσημη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκαθάρισε πως για την ομάδα του ο μόνος δρόμος είναι η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Μάριο Γκέτσε ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Γερμανίας.

«Με τον Μπέντερ έχουμε πρόβλημα. Ο Γκέτσε έκανε τρέξιμο στην προπόνηση και αύριο θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα παίξει. Από πλευράς δυναμικού δεν έχουμε κάποιο άλλο πρόβλημα».

Πέραν αυτού ο προπονητής των Γερμανών: «Σίγουρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση τώρα. Όμως δεν χάναμε τα παιχνίδια από μόνοι μας. Και οι αντίπαλοί μας είναι καλοί. Αύριο πρέπει να κερδίσουμε καθώς παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να παίξουμε πειθαρχημένα. Περιμένουμε βοήθεια από τους οπαδούς μας και θα κοιτάξουμε να αξιοποιήσουμε και τα 90 λεπτά που έχουμε. Ο Ολυμπιακός θα πιέσει στις αντεπιθέσεις, θα προσπαθήσει να σκοράρει αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το αποτρέψουμε αυτό».

Μετά πήραν ξανά τον λόγο ο Γκέτσε: «Οι διαιτητές κάνουν καλά την δουλειά τους αλλά με δυσαρεστεί που δεν μου δόθηκε το πέναλτι στο τελευταίο παιχνίδι με την Στουτγκάρδη». Εν συνεχεία ο Κλοπ απάντησε με ένα ναι στο εάν επηρεάστηκε η τακτική του από τη νίκη του Ολυμπιακού και ενώ τόνισε ότι δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς θα αλλάξει.

Σε ερώτηση για το εάν θα ζητήσει αποτέλεσμα με πολλά γκολ ο Κλοπ απάντησε: «Ποτέ στην καριέρα μου δεν είπα στην ομάδα με ποιο ακριβώς αποτέλεσμα θα πρέπει να κερδίσει. Πρέπει να δείξουμε πειθαρχία. Έτσι όπως είναι η κατάσταση θα πρέπει να κερδίσουμε ώστε να φτάσουμε τους 4 βαθμούς».

Αναφορικά με τον κόσμο ο Γκέτσε είπε: «Σίγουρα είναι πολύ θετικό όταν ολόκληρο το στάδιο σε χειροκροτά. Εμείς πρέπει να δείξουμε υπομονή». Σχετικά με την πίεση που υπάρχει στο νεανικό σύνολο της Ντόρτμουντ για το αποτέλεσμα ο παίκτης της είπε:  «Σίγουρα μιλάμε για άλλο επίπεδο. Όμως εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο ματς. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη για να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

Από την πλευρά του ο Γκέτσε μιλώντας για την παρουσία της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια». Ο Κλοπ από μέρους του ισχυρίστηκε ότι «θα αλλάξουν πράγματα σε σχέση με το ματς με την Στουτγκάρδη όπου θεωρώ ότι 10 λεπτά κακής απόδοσης μας στοίχησαν. Χρειάζεται πειθαρχία και στα 90 λεπτά αύριο.

Δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης. Είναι ότι έχουμε χαλαρότητα στην μέση και στο τέλος του αγώνα. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι στον όμιλο πρέπει να μην χαλαρώνουμε και τα 90 λεπτά». Για τις προτιμήσεις του για το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα ο Κλοπ είπε: «Θα προτιμούσα να διαλέξω αποτέλεσμα για τον δικό μας αγώνα. Ας κερδίσουμε εμείς και όλοι οι άλλοι ας έρθουν ισοπαλία».

Κλείνοντας είπε: «θα πρέπει να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από το πάθος του Ολυμπιακού και τους παίκτες του. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί κάθε λάθος που μπορεί να κάνουμε. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει στα 2 πρώτα παιχνίδια του. Είναι μια πάρα πολύ έμπειρη ομάδα. Περιμένουμε έναν ισχυρό Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι εμείς θα κερδίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.