Μαχλάς: “Εχουμε παίκτες για την Εθνική ομάδα”

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της ομάδας.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της ομάδας. Μάλιστα μιλώντας στο “Creta Channel” δεν δίστασε να τονίσει πως ο ΟΦΗ έχει παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά:

O πρόεδρος του ΟΦΗ, για το Νίκο Αναστόπουλο, τόνισε: «έχει κάνει σπουδαία δουλειά στην ομάδα και του έχω πει αρκετές φορές ότι είναι αδικημένος. Η μεταξύ μας χημεία έχει δέσει και αυτό έχει φανεί από την μέχρι τώρα συνεργασία μας».

Ο Μαχλάς, αναφέρθηκε  και στους παίκτες του ΟΦΗ,  κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στους Ελληνες. Όπως  είπε: «οι Έλληνες ποδοσφαιριστές κράτησαν ενωμένη την ομάδα. Και είναι αρκετοί οι Έλληνες παίκτες του ΟΦΗ που μπορούν να παίξουν στην εθνική  ομάδα. Ο κύριος Σάντος είναι ένας δίκαιος προπονητής και πιστεύω ότι θα διαπιστώσει την αξία τους. Όμως και εκείνοι χρειάζεται να συνεχίσουν το ίδιο. Αν το κάνουν, θα τους δούμε σύντομα στην εθνική ομάδα».

Για το θέμα της ανεύρεσης κάποιου επενδυτή, επεσήμανε:  «η  λέξη επενδυτής είναι περίεργη. Έχουμε βάλει ως στόχο την οικονομική εξυγίανση αυτής της ομάδας. Όμως, με αυτήν την κρίση δεν μπορείς να επενδύσεις. Βέβαια, με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όποιος θέλει να επενδύσει και τότε η ομάδα να αλλάξει ρότα. Για να έρθει κάποιος να βοηθήσει την ομάδα, θα πρέπει να είναι σωστός. Και σαν επιχειρηματίας και σαν άνθρωπος. Δεν μπαίνει ο οποιοσδήποτε στο σπίτι μας.Δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Έχουμε κάνει κάποιες προτάσεις ώστε να έρθουν στην ομάδα κάποιες χορηγίες με την ελπίδα ότι θα έρθει κάτι καλό στο μέλλον».

Για την υπόθεση Φαγαδάκη σχολίασε: «ευτυχώς που το κόψαμε γρήγορα. Όμως, όταν σου δίνεται ελπίδα, τότε την κυνηγάς. Ευτυχώς, καταλάβαμε γρήγορα αυτήν την ιστορία και το κόψαμε, όπως θα έπρεπε».

Σχετικά με το οικονομικό ζήτημα που απασχολεί τον ΟΦΗ πρόσθεσε πως «κάνουμε προσπάθειες μαζί με τον δήμαρχο ώστε να βοηθήσουμε την ομάδαΝομίζω ότι η ομάδα ξεφεύγει από την μιζέρια και αποκτά ξανά την αίγλη του παρελθόντος». Ενώ για την υπόθεση Βατσινά, υπογράμμισε ότι  «το κομμάτι Βατσινά είναι κρίκος για το θέμα της αδειοδότησης. Τα χρήματα που υπολείπονται για την αδειοδότηση είναι 780.000 ευρώ και τόσα απαιτούνται για το τέλος της υπόθεσης Βατσινά. Σαν πρόεδρος του ΟΦΗ αποδέχτηκα την πρόταση και την συμφωνία που είχε γίνει και δεν έκανα λόγο ποτέ, ούτε για αλλαγή του ποσού, ούτε για τον τρόπο πληρωμής. Τον τελευταίο καιρό έχουμε αναπτύξει μια κουβέντα με τον κύριο Βατσινά και πρέπει να καταλάβει ότι χρειάζεται να βρεθεί μια λύση».

Ο Μαχλάς αναφέρθηκε και στον Εργοτέλη. Όπως είπε «ο Εργοτέλης είναι μια σοβαρή ομάδα που δεν την κερδίζεις εύκολα. Για εμένα, σωστά έβαλε ψηλότερα τον πήχη γιατί κάτι τέτοιο είναι καλό για το Κρητικό ποδόσφαιρο. Χρειάζονται ομάδες που πρέπει να κοιτάζουν ψηλότερα. Έχει έναν σοβαρό προπονητή, παίκτες που διαθέτουν εμπειρία και δεν θα έχει πρόβλημα στο θέμα της παραμονής. Έχω γνωρίσει τους κυρίους Παπουτσάκη και Ράλλη και είναι καταπληκτικοί άνθρωποι. Αγαπούν το Κρητικό ποδόσφαιρο και είναι άδικο να υπάρχει μια μεταξύ μας κόντρα. Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που έχει κερδίσει τον σεβασμό και εμείς οφείλουμε να εκτιμήσουμε αυτόν τον σεβασμό. Δεν είναι σωστό να έχουμε κόντρες και η μοναδική μας αντιπαλότητα είναι τα δύο παιχνίδια που γίνονται σε κάθε πρωτάθλημα. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του και δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ αυτό. Βγήκα και είπα ότι μας αδίκησε ο Εργοτέλης γιατί αυτό πίστευα τότε και ακόμα το πιστεύω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.