Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες της Ρεάλ στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πάμπλο Λάσο.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες της Ρεάλ στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πάμπλο Λάσο. Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» με αφορμή την αναμέτρηση με τη Μακάμπι στο Ισραήλ τόνισε πως στόχος είναι η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη  στην Ευρωλίγκα.

«Η ομάδα δουλεύει προς την σωστή κατεύθυνση και δείχνει θετικά στοιχεία. Αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα σε ένα πολύ ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Πρέπει να προσέξουμε τις ικανότητες της Μακάμπι στο ένας εναντίον ενός και στο παιχνίδι μέσα στην ρακέτα, όπου έχουν δυνατούς παίκτες όπως ο Σχορτσιανίτης» δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είναι γνωστό ότι στο γήπεδο επικρατεί τρομερή ατμόσφαιρα και όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να νικήσεις σε ένα γκρουπ τόσο δύσκολο όσο το δικό μας. Πήραμε τη νίκη την πρώτη αγωνιστική σε εκτός έδρας αναμέτρηση και θέλουμε να το επαναλάβουμε αύριο κόντρα στην Μακάμπι».