Υποστηρίζει Γκίβεν ο ΜακΚλίς

Ο τεχνικός της Άστον Βίλα, Άλεξ ΜακΚλίς, στάθηκε στο πλευρό του Σέι Γκίβεν και ξεκαθάρισε πως δεν είναι αυτός που φταίει για τα λάθη της άμυνας.

Ο τεχνικός της Άστον Βίλα, Άλεξ ΜακΚλίς, στάθηκε στο πλευρό του Σέι Γκίβεν και ξεκαθάρισε πως δεν είναι αυτός που φταίει για τα λάθη της άμυνας. Οι «χωριάτες» στην αρχή της σεζόν είχαν πολύ καλή αμυντική λειτουργία έχοντας δεχτεί πέντε τέρματα σε εφτά αγώνες. Αυτό όμως στη συνέχεια του πρωταθλήματος άλλαξε, με τον 35χρονο γκολκίπερ να δέχεται οκτώ επιπλέον γκολ, πέντε από τα οποία ήταν από στημένες φάσεις.

Η εξέλιξη αυτή έκανε πολλούς να κατηγορήσουν τον πρώην τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ο ΜακΚλίς θέλησε να τον υποστηρίξει.

«Δε γνώριζα πως όλοι τον κατηγορούσαν. Αν κοιτάξεις όλα τα ματς, θα δεις πως ο Σέι έχει σώσει αρκετές φορές την ομάδα σε κάποιες κρίσιμες στιγμές. Δεν πρέπει όλοι να περιμένουν μόνο από αυτόν, είδα την αμυντική γραμμή της ομάδας στο ματς με τη Σάντερλαντ και διαπίστωσα πως ήταν πολύ πίσω, ενώ θα έπρεπε να ήταν πιο ψηλά. Πρέπει να διωρθώσουμε κάποια πράγματα και να βοηθήσουμε τον Σέι», τόνισε ο προπονητής της Άστον Βίλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.