Να βάλει τέλος στις φήμες περί ενδιαφέρον των Μάλαγα, Στόουκ Σίτι και Μίλαν για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου, θέλησε ο Ρότζερ Χενροτέι.

Να βάλει τέλος στις φήμες περί ενδιαφέρον των Μάλαγα, Στόουκ Σίτι και Μίλαν για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου, θέλησε ο Ρότζερ Χενροτέι. Ο ατζέντης του παίκτη, ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του είναι χαρούμενος στην Τσέλσι και δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο μετεγγραφής του κατά το Γενάρη.

Ο Βέλγος επιθετικός μετακόμισε από την Άντερλεχτ στους «μπλε» το καλοκαίρι του 2011 και παρά τις πολλές προσδοκίες που υπάρχουν προς το πρόσωπό του, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα τη φανέλα του βασικού. Η εξέλιξη αυτή, έχει κάνει πολλά ειδησεογραφικά μέσα της Αγγλίας, να γράψουν για ενδιαφέρον πολλών ομάδων που έχουν τον παίκτη στη λίστα του για τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Το μέλλον του Λουκάκου είναι καθαρό. Αυτός δε θα φύγει τον Ιανουάριο και θα παραμείνει σίγουρα στο Λονδίνο. Οι φήμες περί ενδιαφέρον της Μάλαγα και Στόουκ Σίτι; Όχι, ο Ρομέλου είναι χαρούμενος στην Τσέλσι και δεν πρόκειται να αλλάξει φανέλα», τόνισε ο ατζέντης του Λουκάκου.

Σχετικά με το ενδιαφέρον της Μίλαν, απάντησε: «Συγνώμη, αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Λουκάκου να πάει στους ροσονέρι».