ΑΕΚ: Πενταετές συμβόλαιο στον Λάτσι (pic, vid)

Νέο συμβόλαιο στον Ζίγκα Λάτσι πρόσφερε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον 19χρονο Σλοβένο να ανανεώνει μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Ζίγκα Λάτσι αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα πρότζεκτ της ΑΕΚ, η οποία δεν σκοπεύει να χάσει για… ψίχουλα τον ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό.

Για τον λόγο αυτό, τον “έδεσε” με νέο πενταετές συμβόλαιο, το οποίο υπέγραψε τώρα που ενηλικιώθηκε έχοντας κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του και βαδίζοντας πλέον στα 19 που θα συμπληρώσει σε 12 ημέρες.

Η συμφωνία είχε επιτευχθεί εδώ και καιρό και απλά οι “κιτρινόμαυροι” περίμεναν να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος για να προχωρήσουν στην επέκταση της συνεργασίας με τον Λάτσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του διεθνούς Σλοβένου αμυντικού Ζίγκα Λάτσι έως το καλοκαίρι του 2026!

Ο Ζίγκα Λάτσι, ο οποίος σε δώδεκα μέρες θα κλείσει τα 19 του χρόνια, αποκτήθηκε από την ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2020 και έχει ήδη αγωνιστεί σε 14 επίσημους αγώνες με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Ζίγκα, καλή συνέχεια με τη φανέλα της ΑΕΚ, με εκπλήρωση των στόχων μίας μεγάλης ποδοσφαιρικής καριέρας που ανοίγεται μπροστά σου!”.

Λάτσι: “Πάμε ΑΕΚάρα”

Λίγο μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας η ΠΑΕ ΑΕΚ κοινοποίησε δηλώσεις του Λάτσι στην κοινότητα που έχει δημιουργήσει στην εφαρμογή viber.

“Γεια σας φίλοι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026. Πάμε ΑΕΚάρα” είπε ο νεαρός Σλοβένος αμυντικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.