Το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα του τριημέρου έλαβε τέλος και από το απόγευμα της Τετάρτης (9/11) οι παίκτες του Ατρόμητου επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα του τριημέρου έλαβε τέλος και από το απόγευμα της Τετάρτης (9/11) οι παίκτες του Ατρόμητου επέστρεψαν στα σπίτια τους. Από τη Δευτέρα οι “κυανόλευκοι” πραγματοποιούσαν διπλές προπονήσεις, ενώ ενδιάμεσα σ’ αυτές, αλλά και μετά το τέλος τους αποσύρονταν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
 
Το σκηνικό θύμισε περίοδο καλοκαιρινής προετοιμασίας, αλλά υπήρχε, φυσικά, λόγος. Ο Γιώργος Δώνης ήθελε να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση στο διάστημα που δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και να δουλέψει μαζί τους, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη στο υπόλοιπο της σεζόν.
 
Από την τριήμερη «δοκιμασία» απουσίασαν οι πέντε διεθνείς, Μήτρογλου, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Καραγκούνης και Ζουέλα. Ο τελευταίος θα είναι και ο πρώτος που θα επιστρέψει στις προπονήσεις των Περιστεριωτών, καθώς αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα το Σάββατο (12/11).