Η Μετς είναι αποφασισμένη να τραβήξει την υπόθεση του Ντιαφρά Σακό στα άκρα, προχωρώντας σε καταγγελία της Γουέστ Χαμ στην παγκόσμια ομοσπονδία.

Η Μετς είναι αποφασισμένη να τραβήξει την υπόθεση του Ντιαφρά Σακό στα άκρα, προχωρώντας σε καταγγελία της Γουέστ Χαμ στην παγκόσμια ομοσπονδία. Συγκεκριμένα, η διοίκηση της γαλλικής ομάδας θα καταθέσει τις προσεχείς ημέρες την έγγραφη καταγγελία της για τη στάση της αγγλικής ομάδα στη μετεγγραφή του παίκτη. Τα «σφυριά» είχαν συμφωνήσει να αποκτήσουν τον παίκτη με μετεγγραφή, έναντι περίπου πέντε εκατομμυρίων ευρώ.


Ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στο Λονδίνο για να περάσει ιατρικές εξετάσεις, όμως την τελευταία στιγμή οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας αποφάσισαν να αλλάξουν τη συμφωνία και να ζητήσουν τον 24χρονο παίκτη με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Η Μετς αντέδρασε και η μετεγγραφή χάλασε. Παράλληλα, ο παίκτης έχασε το ματς με τη Λιλ (0-0) για την πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος. Η διοίκηση της Μετς δε φέρεται διατεθειμένη να αφήσει χωρίς αντίδραση την αλλαγή στάσης των Άγγλων και για αυτό προχωράει στην καταγγελία.