Ριμπερί: Στην αναμονή η Βερόνα

Η Ελλάς Βερόνα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φρανκ Ριμπερί και μέχρι το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του βετεράνου Γάλλου.

Ο Ριμπερί αποχώρησε από το Αρτέμιο Φράνκι και την Φιορεντίνα εξαιτίας των κακών σχέσεων που διατηρούσε με την διοίκηση. Ο Γάλλος δεν έχει τελειώσει από το ποδόσφαιρο και αυτοπροτάθηκε σε αρκετούς συλλόγους της Serie A. Η Βερόνα ανταποκρίθηκε όμως ακόμα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Το Calciomercato, αναφέρει πως προσφέρθηκε να αγωνιστεί στις Μίλαν και Σαμπντόρια, όμως και οι δύο ομάδες απέρριψαν κάθε ενδεχόμενο. Η Λάτσιο ήταν ο τρίτος σύλλογος που προτάθηκε ο Ριμπερί, όμως ο προπονητής Μαουρίτσιο Σάρι, προτίμησε τον Ζακάνι από την Βερόνα.

Η Ελλάς Βερόνα βρίσκεται στο κυνήγι του ποδοσφαιριστή με τον ίδιο να επιθυμεί να ενταχθεί στο Μπεντεγκόντι. Η τελική συμφωνία θα οριστικοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο με την διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων. Ο 38χρονος πέρασε δύο χρόνια στην Τοσκάνη με τους βιόλα, όμως ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ενώ δεν έλειψαν και οι αντιπαραθέσεις με τους εκάστοτε προπονητές που πέρασαν από την Φλωρεντία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.