Ο Στάριτζ… έσωσε τη Λίβερπουλ

Το γκολ του Ντάνιελ Στάριτζ στο 79' διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Σαουθάμπτον στο "Ανφιλντ". Οι κόκκινοι που πέρασαν δύσκολες στιγμές, προηγήθηκαν στο 23' με τον Στέρλινγκ, ενώ οι "Αγιοι" ισοφάρισαν προσωρινά με τον Κλάιν στο 56'.

Το γκολ του Ντάνιελ Στάριτζ στο 79′ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Σαουθάμπτον στο “Ανφιλντ”. Οι κόκκινοι που πέρασαν δύσκολες στιγμές, προηγήθηκαν στο 23′ με τον Στέρλινγκ, ενώ οι “Αγιοι” ισοφάρισαν προσωρινά με τον Κλάιν στο 56′.

Η Λίβερπουλ ήταν το αφεντικό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι και στο δεύτερο, όταν η Σαουθάμπτον ισοφάρισε, είχε δοκάρι και έχασε άλλες δυο κλασικές ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλο γκολ. Η κλάση του Μινιολέ και η αστοχία της ομάδα του Κούμαν, απέτρεψαν την έκπληξη.

Το σκορ άνοιξε στο 23′ ο Στέρλινγκ με εξαιρετικό πλασέ μετά από εκπληκτική ασίστ από το κέντρο του Χέντερσον. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 56′ με ένα γκολ ποίημα. Ο Τάντιτς πάτησε με τακουνάκι στην μπάλα στον Κλάιν και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Σαουθάμπτον στη συνέχεια ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τη Λίβερπουλ να αμύνεται και να προσπαθεί να απειλήσει μόνο με μακρινές μπαλιές. 

Τελικά, κόντρα στη ροή του αγώνα, η Λίβερπουλ ήταν αυτή που πέτυχε το νικητήριο γκολ μετά από σέντρα του Στέρλινγκ και έξυπνο πλασέ του Στάριτζ. Στο 88′, λίγο έλλειψε να γίνει το 2-2, όταν ο Σνέιντερλιν έστειλε με σουτ την μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Λονγκ αστόχησε σχεδόν εξ επαφής με κεφαλιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.