Γιαντάς: «Νίκη με Ολυμπιακό για να… απαντήσουμε στον πρόεδρό τους»

Νίκη για πρόκριση και... απάντηση στον Βαγγέλη Μαρινάκη θέλει στις 25 Νοεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο μεσοεπιθετικός της Φενέρμπαχτσε.

Ο Χακάν Μερτ Γιαντάς και η ομάδα του νίκησαν την Αντβέρπ το βράδυ της Πέμπτης (4/11) και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League στο τέλος του μήνα στο ματς που θα γίνει στο Φάληρο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο άσος των Τούρκων επιθυμεί να δώσει και… απαντήσεις στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για τις δηλώσεις του μετά το «διπλό» των Πειραιωτών μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

«Περάσαμε τρεις κακές εβδομάδες για τις οποίες απολογούμαστε στους φίλους της Φενέρ. Θέλουμε να τους κάνουμε να τις ξεχάσουν και θα το κάνουμε αν συνεχίσουμε έτσι. Τώρα στόχος είναι να νικήσουμε τον Ολυμπιακό και να απαντήσουμε στον πρόεδρό τους. Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη.

Ξέραμε πως η νίκη απέναντι στην Αντβέρπ ήταν για μας μονόδρομος και κάναμε εξαιρετική εμφάνιση. Ήταν σημαντικό για μας να αντιδράσουμε μετά τα τελευταία αποτελέσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.