Μόρας: «Αφιερωμένο το γκολ» (video)

Ο Βαγγέλης Μόρας αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε στη νίκη 3-0 της Ελλάς Βερόνα, επί της Κρεμονέζε στον αδερφό του και στην οικογένειά του.

Ο Βαγγέλης Μόρας αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε στη νίκη 3-0 της Ελλάς Βερόνα, επί της Κρεμονέζε στον αδερφό του και στην οικογένειά του. Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως είναι χαρούμενος που βοήθησε την ομάδα του να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου, ενώ μίλησε και για την κατάσταση της υγείας του αδερφού του.


Αρχικά, ο Μόρας τόνισε: «Το γκολ; Όμορφο ή όχι, το σημαντικό είναι ότι η μπάλα μπήκε στα δίχτυα. Τώρα πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα και την Τρίτη να γυρίσουμε στην δουλειά. Το να ακούω τους οπαδούς να φωνάζουν έτσι με έκανε χαρούμενο. Όπως είπα και πάντα θα λέω η ομάδα πάντα κάνει το καλύτερο. Μετά από δυο χρόνια το να παίζω εδώ είναι πολύ ωραία».


Στη συνέχεια, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός τόνισε για τον αδερφό του: «Δεν ξέρω. Στην Αυστραλία όλοι κοιμούνται αυτή τη ώρα, αλλά σίγουρα θα το δει αύριο. Παίζω για εκείνον και για την οικογένεια μου, οπότε το γκολ είναι αφιερωμένο σε εκείνους. Κάθε μέρα είναι καλύτερα, αλλά πρέπει να περιμένουμε γιατί θα πάρει χρόνο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι και θα δούμε».


Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.