Η Εθνική Νέων τα πήγε περίφημα απέναντι στην ισχυρή Γερμανία αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη που θα την έφερνε στην επόμενη φάση των Προκριματικών του EURO. Το γκολ ο Κούτσιας.

Η Εθνική Νέων αντιμετώπισε τη Γερμανία στη Ναύπακτο με σκοπό τη νίκη που θα την έφερνε στη δεύτερη θέση του ομίλου της και θα ακολουθούσε τη Ρωσία στον επόμενο γύρο της προκριματικής φάσης του EURO.

Το ματς ήταν ισορροπημένο με την Ελλάδα να παίζει ως ίση προς ίση την ισχυρή Γερμανία και να έχει τις δικές της στιγμές για να προηγηθεί. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 49ο λεπτό με τον Κάντε.

Η Ελλάδα επανήλθε και ισοφάρισε σχετικά γρήγορα με τον Κούτσια στο 62ο λεπτό να ευστοχεί από την άσπρη βούλα. Στα εναπομείναντα λεπτά η Ελλάδα προσπάθησε να βάλει γκολ-νίκης αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα το 1-1 να μένει ως το τέλος και να σημαίνει τον αποκλεισμό της εθνικής μας ομάδας.

Να σημειωθεί ότι από το 54΄ η Ελλάδα αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουλιεράκη με δεύτερη κίτρινη.

Η σύνθεση της Ελλάδας: Αγγελόπουλος, Γκογκουβίτης, Καλογερόπουλος (80′ Τζαβίδας), Κουλιεράκης, Κίτσος, Καραμάνης, Ντόι (69′ Καστανάρας) Χριστόπουλος, Κουτεντάκης (55′ Καράκουτης), Κούτσιας, Κρυπαράκος (55′ Χριστόπουλος)