Το σκορ είναι υπερβολικό (0-3) αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε δίκαια την Λιλ.

Η νεανική ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ δεν φοβήθηκε το παιχνίδι, προσπάθησε να παίξει επιθετικά αλλά η ποιότητα της Παρί έκανε την διαφορά.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Μοιρασμένες και οι ευκαιρίες! Λίγο πριν την λήξη όμως ο πρώτος βοηθός δεν υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Καβάνι. Από την κόντρα με τον Αλόνσο η μπάλα κατέληξε στον Μπερτσίτσε που έκανε το 0-1. 

Απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι οι Λιλουά δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν ποτέ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Παρί χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα ταχύτητα έφτασε στο 0-2 με φάουλ του Νεϊμάρ και στο 0-3 με το πανέμορφο γκολ του Λο Σέλσο. Για τον Αργεντινό ήταν το πρώτο γκολ της καριέρας του με την φανέλα των Παριζιάνων. 

Έντεκα ημέρες πριν αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ η Παρί πήγε ξανά στο +11 στην κορυφή της Ligue 1 χωρίς να ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα. 

Ο Ουνάι Έμερι μάλιστα έριξε στην μάχη για μισή ώρα και το απόκτημα του Ιανουαρίου, τον Λασανά Ντιαρά τον οποίο ίσως χρειαστεί στις αναμετρήσεις με τους μαδριλένους καθώς οι Τιάγο Μότα και Ραμπιό δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη προβλήματα τραυματισμών!