Φύσσας: «Χαρούμενοι που επιστρέψαμε»

Ο Τάκης Φύσσας στάθηκε στην επιστροφή του Παναθηναϊκού στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και τόνισε ότι οι «πράσινοι» θα δουλέψουν πολύ για να πάρουν την πρόκριση.

Ο Τάκης Φύσσας στάθηκε στην επιστροφή του Παναθηναϊκού στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και τόνισε ότι οι «πράσινοι» θα δουλέψουν πολύ για να πάρουν την πρόκριση. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα σ’ αυτό το επίπεδο, όπως είπε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» που θα αντιμετωπίσει τις Αϊντχόφεν, Εστορίλ και Ντιναμό Μόσχας.

Αναλυτικά:

«Δεν υπάρχουν ούτε εύκολα ούτε δύσκολα. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε στην Ευρώπη και αυτό είναι κάτι που ήταν πρωταρχικός μας στόχος. Ο προπονητής και οι παίκτες θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να αποκτήσουμε τη χαμένη μας αίγλη. Θα δουλέψουμε πολύ, θέλουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια, να γεμίσει η Λεωφόρος και να πάρουμε την πρόκριση.

Όσοι έχουμε παίξει και ζούμε στο ποδόσφαιρο, γνωρίζουμε ότι καμία ομάδα δεν είναι εύκολη. Χαίρομαι που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα όπως η Αϊντχόφεν. Η Εστορίλ θα είναι ερωτηματικό για εμάς, καθώς έχει αλλάξει πολύ κι έχουμε και τη Ντιναμό Μόσχας είναι μια πολύ καλή ομάδα της Ρωσίας. Βρισκόμαστε στην αρχή μιας δύσκολης πορείας, δεν μπορούμε από τη μια στιγμή στην άλλη να αποκτήσουμε τη χαμένη μας αίγλη. Θα πάρουμε βήμα – βήμα τα παιχνίδια και θα χτίσουμε ξανά το όνομα του Παναθηναϊκού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.