Κοκού: «Μεγάλο κλαμπ ο Παναθηναϊκός»

Έτοιμος για έξι δυνατά παιχνίδια στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ δήλωσε ο Φιλίπ Κοκού, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων «μεγάλο κλαμπ» τον Παναθηναϊκό.

Έτοιμος για έξι δυνατά παιχνίδια στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ δήλωσε ο Φιλίπ Κοκού, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων «μεγάλο κλαμπ» τον Παναθηναϊκό.


Ο τεχνικός της Αϊντχόφεν σχολίασε στην ιστοσελίδα του συλλόγου την κλήρωση που έφερε την ομάδα του αντιμέτωπη με τους «πράσινους», τη Ντιναμό Μόσχας και την Εστορίλ. Αναλυτικά:


«Η Ντιναμό Μόσχας έχει ποιότητα, θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, ένας ελκυστικός αντίπαλος και παραδοσιακά μία από τις πιο μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Η Εστορίλ είναι ίσως λίγο πιο άγνωστη, αλλά είχε πολύ καλή σεζόν πέρσι στην Πορτογαλία. Είναι όμως ένα δύσκολος όμιλος και θα αποτελέσει πρόκληση.


Πέρσι οι αντίπαλοί μας ήταν λιγότερο ελκυστικοί από πλευράς ονόματος και επιπέδου. Θέλουμε να δείξουμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε και ο στόχος μας δεν αλλάζει. Περιμένουμε έξι ενδιαφέροντα παιχνίδια. Θέλουμε να προκριθούμε και θα τα δώσουμε όλα. Είναι καλό που τελειώνουμε τον όμιλο με εντός έδρας ματς».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.