Ο νεοπροσληφθείς προπονητής των «ζαχαρωτών» τόνισε πως πιστεύει στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών της νέας ομάδας του.

Μετά το «διαζύγιο» με τον Ραφαέλ Μπενίτεθ, ένας ακόμη τέως προπονητής της Τσέλσι (ο τρίτος κατά σειρά μετά τον Ισπανό και τον Κάρλο Αντσελότι) θα προσπαθήσει να ωθήσει την Έβερτον στις υψηλότερες θέσεις της Premier League.

Ο λόγος για τον Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης του Κυπέλλου Αγγλίας με την Μπρέντφορντ, αναφέρθηκε στην επιλογή του να αναλάβει τα «ζαχαρωτά» μεσούσης της περιόδου.

«Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό, εν συγκρίσει με τις δύο προηγούμενες δουλειές μου, στην Ντέρμπι κα στην Τσέλσι. Έχουμε 18 αγώνες στο πρωτάθλημα και πρέπει γρήγορα να φέρω την ηρεμία στην ομάδα. Υπάρχει τεράστιο ταλέντο. Το πιστεύω, ειδάλλως δεν θα ήμουν εδώ. Πρέπει να πιάσω γρήγορα δουλειά» είπε μεταξύ άλλων ο Λάμπαρντ, ο οποίος χαρακτήρισε «φανταστικούς παίκτες» τους Ντέλι Άλι και Ντόνι Φαν ντε Μπέικ, που προστέθηκαν στο δυναμικό του συλλόγου κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.