Ολυμπιακός: Κλειστά… χαρτιά από τον Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αποκάλυψε τα πλάνα του στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι με την Αταλάντα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αποκάλυψε τα πλάνα του στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι με την Αταλάντα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε τόσο τριάδα, όσο και τετράδα στην άμυνα, ωστόσο πιθανότατα θα επιλέξει τρεις κεντρικούς αμυντικούς στο Μπέργκαμο.

Όλα δείχνουν ότι οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και Σισέ θα βρεθούν στην ενδεκάδα και θα αποτελέσουν την τριάδα στην άμυνα των “ερυθρόλευκων”, ενώ στα “φτερά” θα παίξουν οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ με τον Βατσλίκ κάτω από τα γκολπόστ.

Ο Εμβιλά θα είναι στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, ωστόσο μεσοεπιθετικά υπάρχουν αρκετά αναπάντητα ερωτήματα, καθώς ο Μαρτίνς ενδεχομένως να ετοιμάζει… εκπλήξεις σε πρόσωπα. Πάντως “φαβορί” είναι οι Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί, αν και ο Μπουχαλάκης διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα των Πειραιωτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.