Ολυμπιακός: “Χρωστάει” ένα μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ!

Ο Ολυμπιακός αναζητεί μια εμφάνιση που θα κάνει τη σεζόν να λάμπει!

Η Αταλάντα έρχεται στο Φάληρο για το αποψινό ματς (19.45, MC LIVE, Novasports.gr) με τον Ολυμπιακό για τα playoffs του Europa League και έχει στις αποσκευές το “ακέραιο” 2-1 του Μπέργκαμο. Από την πλευρά της, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έδειξε στο εκτός έδρας ματς πως μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους Ιταλούς, ωστόσο η απουσία του κανονισμού του εκτός έδρας γκολ, κάνει το έργο της ακόμα πιο δύσκολο. Ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν έχει κερδίσει 4 φορές στο Φάληρο σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Στα προκριματικά του Champions League τη Νέφτσι Μπακού, σ’ εκείνα του Europa League τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και στη φάση των ομίλων τη Φενέρμπαχτσε και την Αντβέρπ

Η αλήθεια είναι πως καμία από τις παραπάνω νίκες δεν είχαν τον χαρακτήρα μεγάλης ευρωπαϊκής βραδιάς, ωστόσο η σημερινή πρόκληση έχει στοιχεία που μπορούν ν’ απογειώσουν τη σεζόν του Ολυμπιακού. Λίγα 24ωρα πριν την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της Super League, ο Μαρτίνς και οι παίκτες του μπορούν να επικεντρωθούν στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, χωρίς δεύτερες σκέψεις, καθώς τα “δύσκολα” του φορτωμένου προγράμματος έχουν παρέλθει. 

Ταυτόχρονα η επιστροφή των θεατών στις εξέδρες, θα δημιουργήσει συνθήκες που οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν να βιώσουν από τις 12 Δεκεμβρίου και το εντός έδρας ματς με τον Άρη, όταν την αναμέτρηση παρακολούθησαν 15.000 θεατές. Από τότε ο Ολυμπιακός δεν έχει απώλειες στο Φάληρο, ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν μοιραστεί την αγωνιστική τους εικόνα με τους φίλους τους. Ο Ολυμπιακός σε ευρωπαϊκό επίπεδο μετράει φέτος μόνο μια -τζάμπα- ήττα απ’ την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Φάληρο, στην εκπνοή του αγώνα και η δύναμης της έδρας είναι ένα στοιχείο που μπορεί να τον ωθήσει ουσιαστικά στην πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά της σεζόν!

Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση, ωστόσο θα δυναμώσει τη μεσαία γραμμή σε σχέση με το πρώτο ματς, τοποθετώντας τον Μαντί Καμαρά δίπλα στον Γιάν Εμβιλά. Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα ο Χένρι Ονιεκούρου θα “θυσιαστεί”, για να παίξουν ως μεσοεπιθετικοί, οι Μασούρας, Αγκιμπού και Τικίνιο (ή Ελ Αραμπί). Στην άμυνα δεν θ΄αλλάξει κάτι σε σχέση με το πρώτο ματς, με τους Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ, Μανωλά, Σωκράτη και Ρέαμπτσιουκ να την απαρτίζουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.