Άιντραχτ Φρ.-Μπόχουμ 2-1: Επιτέλους εντός έδρας νίκη

Η Άιντραχτ διόρθωσε τη μέτρια εικόνα του πρώτου μέρους κόντρα στη Μπόχουμ και κατάφερε μέσα σε έξι λεπτά στο δεύτερο μέρος να πετύχει την ανατροπή και την πρώτη εντός έδρας νίκη μέσα στο 2022.

Μπορεί η Άιντραχτ να είχε καλή ψυχολογία από τη νίκη της στο Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Μπέτις, όμως ήταν η Μπόχουμ εκείνη που από την αρχή της αναμέτρησης είχε καλύτερη εικόνα στο ματς της 26ης αγωνιστικής ανάμεσα στις δύο ομάδες στη Φρανκφούρτη. Το όγδοο τέρμα του Σεμπάστιαν Πόλτερ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Σταφυλίδη στο 19ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Ασάνο για να κάνουν το 2-0, με τον Κέβιν Τραπ να κάνει την επέμβαση του αγώνα για να το αποτρέψει.

Η επιστροφή των δύο ομάδων όμως από τα αποδυτήρια σήμανε και την έναρξη της ανατροπής για την Άιντραχτ η οποία ευτύχησε να ισοφαρίσει με το αυτογκόλ του Ερχάν Μάσοβιτς στο 46ο λεπτό και μόλις έξι λεπτά αργότερα να πετύχει το 2-0 με το Νταΐτσι Κάμαντα. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η ομάδα της Φρανκφούρτης επέστρεψε μετά από τις 18 Δεκεμβρίου 2021 και τέσσερις σερί ήττες στις εντός έδρας επιτυχίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.