Χουάνγκ: «Παίζω για τους οπαδούς!» (vid)

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ, ο οποίος με την απόδοσή του ξεχώρισε στο ματς μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV, μετά το 1-1 της Λευκωσίας και τόνισε μεταξύ άλλων ότι λατρεύει να παίζει για τους οπαδούς.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ, ο οποίος με την απόδοσή του ξεχώρισε στο ματς μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV, μετά το 1-1 της Λευκωσίας με τον Απόλλωνα και τόνισε μεταξύ άλλων ότι λατρεύει να παίζει για τους οπαδούς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα. Δεν είμαι απόλυτα ευτυχισμένος, όμως, γιατί δεν κερδίσαμε. Ελπίζω όλοι μαζί να είμαστε χαρούμενοι στο δικό μας γήπεδο και να τους κερδίσουμε (σ.σ. τον Απόλλωνα Λεμεσού). Ανυπομονώ να παίξουμε με τους φιλάθλους μας, που θα είναι περισσότεροι. Έμεινα έκπληκτος με το πόσοι οπαδοί μας ήρθαν να μας υποστηρίξουν. Και είμαι πολύ περήφανος για εκείνους. Και χαρούμενος.
Όπως είπα και στη συνέντευξη της παρουσίασής μου, όσο περισσότερα παιχνίδια παίζω, τόσο πιο πολύ θα με αγαπάει ο κόσμος. Αυτός είναι ο στόχος μου, από τότε που άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο. Παίζω για τους οπαδούς! Σήμερα λοιπόν είμαι πολύ ευτυχισμένος, αλλά θα το ξαναπώ. Όχι τόσο, γιατί δεν κερδίσαμε. Και έτσι, στην έδρα μας πρέπει να κερδίσουμε και να είμαστε όλοι μαζί η πιο ευτυχισμένη ομάδα στο κόσμο», δήλωσε στην κάμερα του Olympiacos TV, ο Ίνμπομ Χουάνγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.